Kissan peseytymistoimet huvittavat – istuu sohvalla kuin ihminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on hyvin paljon hauskoja viraaleiksi levinneitä videoita lemmikeistä. Ylivoimaisesti eniten lemmikkien omistajat tuntuvat kuitenkin kuvaavan kissojaan, jotka näyttävätkin usein antavan ihmisille paljon aiheita kameran esiin ottamiselle.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen Elvis-niminen kissa, jolla on huvittava tapa istua. Elvis istuu aina takapuolensa päällä melko samalla tavalla kuin ihmiset. Kissalla on myös hauska tyyli lepuuttaa häntäänsä jalkojensa välissä ja aina toisinaan puhdistaa häntää samalla istuskellessaan.

Elvis-kissa on hauska näky istuessaan ja pitäessään ylös päin jännitettyä häntäänsä käpäliensä välissä. Eläinvideoiden katsomisen on aiemmin huomattu tutkimusten jälkeen madaltavan ihmisten stressitasoa, minkä vuoksi kiireinen päivä kannattaakin toisinaan katkaista ja mieliala kohottaa nopeasti hellyttäviä eläinvideoita katsellen.