Metsästäjä kuvasi hurjan näyn – karhujen taistelu videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnossa paljon liikkuvat metsästäjät, sienestäjät ja lenkkeilijät pääsevät usein kohtaamaan erilaisia villieläimiä luonnossa. Kaikki kohtaamiset eivät välttämättä ole mukavia mikäli kyseessä on jokin petoeläin kuten karhu tai susi.

Tällä kerralla eräs metsästäjä pääsi näkemään hyvin läheltä kahden karhun raivokkaan taistelun. Karhumetsällä ollut mies oli piilossa omassa kopissaan, jossa se tarkkaili kahta lähelle tullutta karhua. Ne alkoivat ääntelemään varoittavasti toisilleen kunnes ne lopulta hyökkäsivät toistensa kimppuun.

Metsästäjä onnistui saamaan videolle hyvin läheltä tilanteen, jossa karhut taistelevat ja pyörivät maassa. Ne liikkuvat aivan metsästäjän kopin alle, kunnes ne lähtevät kovaan juoksuun ja katoavat näkyvistä metsän siimekseen.