Britney Spears kommentoi hämmentävää selfie-kuvaansa: ”Jospa olenkin vampyyri”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Britney Spears on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa oikeudenkäynnin vuoksi. Nainen on yrittänyt päästä vapaaksi edunvalvontasopimuksestaan, jossa hänen isänsä hallitsee muun muassa kaikkea tähden omaisuutta. Oikeus päätti kuitenkin taannoin, että tähden isä jatkaa naisen edunvalvojana edelleen.

Britney Spears kävi juuri poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa Havaijilla juhlimassa etukäteen hänen syntymäpäiväänsä. Nyt nainen on palannut lomalta ja jatkanut myös tavanomaiseen tapaansa tuttujen selfie-kuvien julkaisemista.

Naisella on usein kuvissaan samat vaatteet yllään hiukset ja samalla tavalla, minkä vuoksi fanit epäilevätkin, että Britney Spears ei edes itse käyttäisi omaa Instagramiaan. Nyt Britney Spears on kuitenkin kommentoinut uutta julkaisuaan kuin kuvat olisivat tuoreita. Nainen ihmetteli auringon valossa muuttunutta silmiensä väriä ja pohti olevansa vampyyri.