Jesse palasi ruokahaasteiden pariin – näin hän selviytyi yli neljän kilon sushiannoksesta

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kilpasyömistä harrastava Jesse Pynnönen on ottanut jo monia erilaisia ruokahaasteita vastaan. Pynnönen on yrittänyt syödä maailman suurinta, eli 4,5-kiloista, Tobleronea, minkä lisäksi hän on syönyt videoillaan kaikki Hesburgerin ruokalistalta löytyvät hampurilaiset yhdeltä istumalta. Nyt mies päätti haastaa itseään sushilajitelmalla.

Jesse Pynnönen piti jonkin aikaa taukoa ruokahaasteista valmistautuessaan Suomen Vahvin Mies 2020 kilpailuun, jossa hän tuli lopulta toiseksi. Nyt Pynnönen on palannut YouTube-kanavalleen kuitenkin uuden haasteen merkeissä. Mies yrittää syödä yli neljä kiloa sushia kerralla.

Jesse Pynnösen tavoiteena on syödä tarkalleen 4,1 kiloa sushia. Mukana on niin nigireitä kuin makirulliakin, ja sushien täytteenä näyttää olevan pääasiassa lohta eri muodoissa. Kesken haasteen mies kommentoi ruuan olevan sairaan hyvää.

Pynnönen ajatteli haasteen alussa sushin syömisen olevan helppoa, koska se on vain riisiä ja kalaa. Noin kolme kiloa syötyään suursyömäri totesi, että olo on edelleen hyvä. Haasteen suorittamiseen meni enemmän aikaa kuin mies oli ajatellut, mutta toisaalta välillä Jesse Pynnönen pysähtyi nautiskelemaan ja keskustelemaan ruoasta. Lopulta mies sai kaikki sushit syötyä aikaan 45 minuuttia 30 sekuntia.