Kris Jenneriltä huvittava video tyttäristään – näin paljon he eroavat toisistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin ja Jennerin julkkissisarusten päänä ja managerina toimiva äiti Kris Jenner on jakanut Instagram-kanavallaan huvittavan videon, josta käy ilmi miten siskokset Kendall Jenner ja Kylie Jenner eroavat toisistaan.

Naiset ovat ottaneet osaa TikTokissa leviävään trendiin, jossa ruudun yläreunaan kirjoitetaan samasta aiheesta kaksi vaihtoehtoa. Se kummalle puolelle siskokset kävelevät on heidän mielipiteensä asiasta. Videolla naiset ottavat kantaa muun muassa heidän miesmakuunsa ja siihen kumpiko siskoksista on äidin ja isän suosikki.

Videolta käy ilmi, että Kylie Jenner on äidin suosikki, käyttää paljon aikaansa kaunistautumiseen, pitää räppäreistä ja ajattelee olevansa supermalli vaikka Kendallin mielestä hän onkin Instagram-malli. Kendall puolestaan on isän suosikki, laittaa itsensä lähtövalmiiksi nopeasti, pitää itseään supermallina ja miesmakunsa puolesta suosii koripalloilijoita.