Kuvataiteilijan hulvaton näkemys – tältä Disney-prinsessat oikeasti näyttäisivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disney-satujen prinsessat ovat olleet vuosikymmenien ajan niin suosittuja, että niiden virheetön ulkonäkö on painunut monien mieleen. Disney-prinsessat näyttävät virheettömän kauniilta piirretyissä aina tilanteessa kuin tilanteessa. Eräs taiteilija on kuitenkin halunnut paljastaa prinsessoista todellisemman puolen.

Viime vuosien aikana Instagramissa on saavuttanut suosiotaan sellaiset tilit, joissa naiset esittelevät vartaloaan rennoissa olosuhteissa selluliitteineen ja vatsamakkaroineen. Moni julkaisee myös kuvia, joissa ilme ei ole ollut erityisen onnistunut. Kuvataiteilija Andhika Muksin on omistanut Instagram-kanavansa sille, että hän esittelee Disney-prinsessojen rumempia ja tavallisempia ilmeitä.

Hauskoissa kuvissa prinsessoiden meikki on levinnyt, heidän hiuksensa on takussa, silmät vahingossa kuvaushetkellä kiinni ja kuvakulmakin on usein epäimarteleva. Huvittavissa teoksissa tutut prinsessat on tuotu eloon aivan uudella tavalla.