Mies pelasti koiransa alligaattorin leuoista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva mies on noussut otsikoihin riskeerattuaan oman henkensä pienen koiransa puolesta. Richard Wilbanks oli ollut ulkoiluttamassa Gunner-koiraansa Lee Coutyssä, kun alligaattori hyökkäsi lemmikin kimppuun läheiseltä suolta. Hurja välikohtaus tallentui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Richard Willbanks kertoo tunteneensa adrenaliiniryöpyn ja syöksyneensä saman tien veteen. Hän alkoi painimaan alligaattorin kanssa, yrittäen vapauttaa Gunneria sen leukojen välistä. Lopulta hän onnistui, ja koira pääsi uimaan turvaan rannalle.

Willbanks kertoo ABC-uutisille koiransa kärsineen vain lievistä vammoista, kun taas hänen omat kätensä joutuivat alligaattorin pureskelemiksi. Tapahtuneesta huolimatta mies ei halua, että suojelualueeseen kuuluvassa lammikossa elävää alligaattoria poistetaan aluuelta tai lopetetaan. Hän kertoo aikovansa jatkossa pitää huolen siitä, että Gunner pysyy ulkoiluttaessa hihnassa ja turvallisen etäisyyden päässä.