Syntymäpäivä sai ikävän käänteen – sankarin hiukset syttyivät tuleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon surkuhupaisia esimerkkejä kotivideoiden muodossa siitä miten pieleen erilaiset perhejuhlat ja merkkipäivät voivat päivänsankarin osalta mennä. Useissa tapauksissa tarjoilut menevät pilalle ja kakku kaatuu jonkun syliin tai lattialle. Tällä kerralla erään tytön hiukset syttyivät palamaan.

YouTube-videolla nähdään Belgorodissa Venäjällä kuvattu tilanne, jossa syntymäpäiväsankarin hiukset syttyivät tuleen. Tyttö oli puhaltamassa upeaa kaksiosaista kakkua ja piti aluksi hiuksistaan kiinni. Lopulta osa hiuksista pääsi kuitenkin vapaaksi ja osui viereisiin kynttilöihin.

Tuli tarttui heti hiuksiin kun hiukset olivat lähellä kynttilöitä. Liekki ehti tekemään nopeasti tuhoa hiuksiin ennen kuin asialle ehdittiin tekemään mitään. Nuoren naisen 20-vuotisjuhlat saivat ikävän käänteen kun osa syntymäpäiväsankarin hiuksista paloi useamman sentin verran.