Hollywood-tähti pelkää vankilassa henkensä edestä – koronavirus jyllää kaltereiden takana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Lori Loughlin ja hänen aviomiehensä Mossimo Giannulli on tuomittu petoksesta vankeusrangaistukseen, korvausten maksamiseen ja yhdyskuntapalvelukseen. Pariskunta maksoi puoli miljoonaa dollaria eteläkalifornialaiselle yliopistolle tyttäriensä opiskelupaikoista. Teko luokiteltiin lahjukseksi.

Hollywoodin seurapiireistä tuttu 55-vuotias Lori Loughlin suorittaa parhaillaan kahden kuukauden pituista vankeusrangaistustaan. Naisen kerrotaan olevan todella ahdistunut etenkin vankilan epäsiisteyden vuoksi. Lisäksi hän pelkää koronavirustartuntaa henkensä edestä. Hän jakaa sellin kolmen muun naisvangin kanssa. Tapaamisia ja puheluita on rajoitettu, Daily Mail uutisoi.

Nainen päässee vapauteen ennen joulua. Lori Loughlin teki sopimuksen kahden kuukauden vankeustuomiosta, 150.000 dollarin sakkorangaistuksesta ja hän joutuu tekemään sata tuntia yhdyskuntapalvelusta. Mossimo Giannulli puolestaan joutuu viideksi kuukaudeksi vankilaan, maksaa 250.000 dollaria ja työskentelee 250 tuntia yhdyskuntapalveluksessa. Parilla on kaksi lasta.