Megan Fox: ”Machine Gun Kellyn kanssa seurusteleminen on kuin rakastaisi tsunamia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä ja seksisymboli Megan Fox kertoo, että hän tunsi välittömästi maagista yhteyttä artisti Machine Gun Kellyn kanssa. Nainen rakastui mieheen korviaan myöten ja hänen sydämensä läpätti. Hänen mukaansa kahden ihmisen välillä oleva kemia on ylitsevuotava.

– Se on kuin rakastaisi tsunamia tai metsäpaloa. Instensiivisyys on ylivoimaista ja uhkaavaa, mutta kaunista, että ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antautua mukaan kunnioituksella ja kiitollisuudella, Megan Fox kuvailee Nylon-lehdessä.

Hän oli katsonut miestä silmiin ja tunsi koskemattoman, lempeän ja puhtaan hengen läsnäolon. Pari tapasi kuvauksissa ja Megan Fox kertoo tunteneensa heti yhteyden mieheen voimakkaana. He ovat sielunkumppaneita.