Nuorten sarja pilaili Selena Gomezin terveydentilalla – fanit raivostuivat heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selena Gomez joutui muutama vuosi sitten pitämään taukoa musiikin tekemisestä ja keikkailusta keskittyäkseen oman terveydentilansa parantamiseen. Selena Gomezilla oli todettu systeeminen lupus erythematossus, jonka monet sivuoireet sairastuttivat laulajaa entisestään. Gomezille jouduttiin vaihtamaan leikkauksessa uusi munuainen, jonka lahjoittajana toimi naisen ystävä Francia Raisa.

Nyt Saved by the Bell -nuortensarja on pilaillut naisen kustannuksella tuoreimmassa jaksossaan. Jaksossa kaksi opiskelijatyttöä väittelevät siitä kuka Selena Gomezin munuaisen lahjoittaja on. Toinen on sitä mieltä, että munuaisen lahjoitti Justin Bieberin äiti. Toinen ystävyksistä taas vakuutti, että luovuttajana toimi Demi Lovato, jonka kanssa Gomez ei enää tosielämässä ole ystäviä.

Myöhemmin sarjassa erään toisen kohtauksen taustalla nähtiin seinäkirjoitus, johon oli kirjoitettu: ”Onko Selena Gomezilla edes munuaista?”. Ihmisten mielestä Selena Gomezin terveyden kustannuksella pilaileminen oli hyvin tökeröä. Sarjan tuotanto on myöhemmin pyytänyt tapausta BuzzFeed-uutisen mukaan anteeksi ja kertonut lahjoittavansa Selena Gomezin perustamalle hyväntekeväisyysjärjestölle rahaa.