Alessandra Ambrosio esitteli tyttärensä – parivaljakko samanlaisissa uima-asuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun hän on poseerannut kuitenkin muiden muotitalojen mainoskampanjoissa ja esitellyt myös omaa rantavaatemallistoaan.

Viime aikoina Alessandra Ambrosio on esitellyt oman Gal Floripa -rantavaatemerkin tuotteita useaan otteeseen sosiaalisessa mediassa. Nyt 39-vuotias nainen esitteli mainoskuvissa myös tyttärensä Anjan, jonka kanssa hän poseeraa samanlaiset bikinit yllään.

Gal Floripa on alkanut valmistamaan aikuisten naisten uima-asujen lisäksi rantavaatteita ja bikinejä nyt myös nuorille tytöille. Ambrosion kuvissa äiti ja 12-vuotias tytär juoksevat rannalla ja halaavat toisiaan. Kuvista käy heti ilmi, että myös huippumallin jälkikasvulla on rahkeita äitinsä tavoin mallin ammattiin.