Lewis Hamiltonilla on koronavirustartunta – jää pois F1-kilpailusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Formula 1 -kilpailuissa Mercedeksen kuljettajana ajavan 35-vuotias Lewis Hamilton on sairastunut koronavirukseen. Hän ei aja ensi viikonloppuna Sakhirin GP:ssä, vaan hänen tilalleen tulee varakuljettaja. Kuljettajan nimeä ei ole vielä kerrottu.

Lewis Hamilton on kolmas koronavirukseen sairastunut F1-kuljettaja. Kaksi Racing Point -tallin kuljettajaa, Sergio Perez ja Lance Stroll, sairastuivat aiemmin maailmalla jylläävään virukseen. Belgialainen Stoffel Vandoorne on Hamiltonin virallinen varakuljettaja, mutta hänen astumistaan viikonloppuna ratin taakse ei ole vahvistettu.

Hamilton sai flunssan lieviä oireita maanantaina ja hänelle tehtiin koronavirustesti. Tulos oli positiivinen. Hänelle tehtiin viime viikolla kolme testiä, jotka kaikki näyttivät negatiivista. Mies oli ollut koronavirusta sairastaneen henkilön lähellä.