Machine Gun Kelly aloitti terapian – lopetti myös päihteiden käyttämisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko Machine Gun Kellyllä on ollut tapahtumarikas vuosi. Hän on rakastunut Megan Foxiin ja alkanut seurustelemaan tumman kaunottaren kanssa, minkä lisäksi hän on julkaissut uuden Tickets to My Downfall -nimisen albumin, jonka kerrotaan olevan miehen tähänastisista julkaisuista paras.

Machine Gun Kelly on BuzzFeed-sivuston mukaan päässyt kokonaan irti huumeista ja alkoholista. Mies oli aina ajatellut, että päihteet ovat iso osa hänen luovuuttaan. Machine Gun Kelly ei enää lopulta edes halunnut poistua kotoaan saatika työskennellä studiolla ilman, että hänen suonissaan virtasi jokin huumausaine.

– Kerroin itselleni, että en pysty tekemään musiikkia ilman huumeita. Silloin siitä tuli todellinen ongelma, Machine Gun Kelly kommentoi.

Machine Gun Kelly on toisinaan turhautunut siitä, että muutos ja paraneminen riippuvuuksista tapahtuu niin hitaasti. 30-vuotias muusikko toivoisi olevansa kunnossa jo seuraavana päivänä. Hän aloitti myös terapian halutessaan kunnolla pystyä erottamaan artisti Machine Gun Kellyn ja hänen todellisen minänsä Colson Bakerin toisistaan.