Kate Moss kuumempi kuin vuosiin – sädehtii uuden Voguen kannessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Legendaarinen huippumalli Kate Moss on tunnettu bilettäjä, joka on jaksanut juhlia jatkoilla aina aamuun saakka. Aktiivisten mallivuosien jäätyä taakse nainen on kuitenkin muuttanut elämäntapansa terveellisempään suuntaan. Nyt tähti hehkuu uusimmassa Voguen kansikuvassa ja todistaa olevansa edelleen ajankohtainen huippumalli.

Kate Moss poseeraa Iso-Britannian Vogue -lehden tammikuun numerossa, joka tulee myyntiin jo joulukuun puolivälissä. Lehteen otettiin useampi eri kuva, joissa 46-vuotiasta tähteä voisi luulla paljon ikäistään nuoremmaksi. Kansikuvissa kello tuntuu pysähtyneen, ja nainen näyttääkin olevansa nyt upeampi kuin koskaan.

Kate Moss on viime vuosien aikana parantanut elämäntapansa ja alkanut elämään rauhallisemmin. Supermalli on kertonut, että hänen on nykyään saatava joka yö vähintään kahdeksan tuntia unta tai hän tuntee olonsa kärttyiseksi. Sen vuoksi hän meneekin joka yö jo viimeistään yhdeltätoista nukkumaan.