Somen supertähti Addison Rae intiimeissä kuvissa – vahvisti seurustelevansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Addison Rae on 20-vuotias kaunotar ja tanssia harrastava nuori nainen, joka on tullut miljoonille ihmisille TikTok-sovelluksen kautta tunnetuksi. Raella on sovelluksessa jo yli 70 miljoonaa seuraajaa ja hän onkin koko sovelluksen toiseksi seuratuin henkilö heti Charli D’Amelion jälkeen.

Addison Raen ja nuoren komistuksen Bryce Hallin seurustelemisesta on kuhistu jo pitkään. Parivaljakko on tehnyt yhdessä useita TikTok-videoita, joissa he näyttävät olevan läheisissä tunnelmissa. Nyt naisen julkaisemat kuvat viimein vahvistavat sen, että nuori pari seurustelee.

Addison Rae julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hänet nähdään hyvin läheisissä tunnelmissa poikaystävänsä kanssa. Yhteiskuvissa Addison Rae ja Bryce Hall halailevat ja poseeraavat yhdessä kameralle. Intiimein kuva on otettu uima-altaassa, jossa nainen on hypännyt poikaystävänsä syliin pussailemaan.