Erikoinen näky aamulla talon katolla – mies miekkaili yksin aamutakissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan ihmiset joutuvat hauskojen sattumusten myötä tutustumaan oman naapurinsa elintapoihin ja rutiineihin hieman liiankin tarkasti. Naapurin aikataulut ja harrastukset voivat tulla nopeasti tutuiksi esimerkiksi seinien läpi kuuluvan metelin vuoksi.

Nyt Venäjällä Belgorodissa asuva henkilö oli nähnyt eräänä aamuna hyvin hämmentävän näyn ulos parvekkeelle astuttuaan. Henkilö oli nähnyt, että erään talon katolla heilui mies tekemässä jotakin erikoista. Hän oli hakenut hyvällä zoomilla varustetun kameran halutessaan katsoa hieman lähempää mitä katolla oikein tapahtui.

Kameran kautta utelias kuvaaja näki miten mies harjoitteli miekkansa kanssa talon katolla. YouTube-videolla nähdään, että miekan kanssa aamutakissaan heiluva mies on melko huvittava näky katolla samurai-liikkeineen kaikkineen. Miehen vaatetus tuntuu myös olevan kirpsakkaan marraskuun aamuun melko kevyt.