Hurja liikennetilanne videolle – lentokone teki hätälaskun moottoritielle, törmäsi autoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus lentokoneiden lentäjillä ei ole vaaratilanteessa muuta mahdollisuutta, kuin tehdä hätälasku autotielle. Onnettomuuksilta ei aina vältytä, etenkään vilkasliikenteisillä teillä.

Yhdysvaltojen Minnesotassa todistettiin keksiviikkona tilannetta, jollaista harva olisi tuskin osannut odottaa. Valtatie 35W:lle laskeutui yllättäen iltayhdeksän aikoihin Bellance Viking -pienlentokone. Hätälaskun tehnyt kone osui tiellä ajaneeseen katumaasturiin.

Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksen aikana. Autoa ajanut Brittany Yurik kertoo lentäjän, Craig Gliffordin olleen erittäin pahoillaan tapahtuneesta. Katumaasturin kolaroimisesta huolimatta hätälaskua kuvaillaan taidolla ja oikeaoppisesti suoritetuksi, uutisoi CBS.