Bar Refaeli tuomittiin yhdyskuntapalveluun veronkierrosta – äidille 16 kuukauden vankeustuomio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Bar Refaeli ja hänen äitinsä Tzipi on tuomittu veronkierrosta israelilalaisessa tuomioistuimessa. Tähden ja hänen äitinsä kerrotaan jättäneen maksamatta veroja yhteensä noin kuuden miljoonan euron arvoisista tuloista.

Bar Refaeli tuomittiin teosta yhdeksän kuukauden yhdyskuntapalveluun. Tähden äidin tuomio oli kovempi, sillä hänet tuomittiin verojen keirtämisestä 16 kuukauden vankeusrangaistukseen. Tzipin vankeusrangaistus alkaa Page Six -sivuston mukaan ensi viikolla.

Bar ja Tzipi Refaeli tuomittiin myös maksamaan 1,2 miljoonan dollarin edestä sakkoja ja valtiolle velkaa olemansa verot. Refaeli vältteli verojen maksamista Israelin valtiolle vuosina 2009-2012 matkustellessaan eri puolilla maailmaa, esiintyessään Sports Illustratedin uimapukunumeron kannessa ja seurustellessaan Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion kanssa.