Janita Lukkarinen on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parantumatonta syöpää sairastanut suomalaisjulkkis Janita Lukkarinen on kuollut 27-vuotiaana. Suomalaiset saivat seurata hänen taisteluaan syöpää vastaan läheltä, sillä Lukkarinen kertoi seuraajilleen aktiivisesti tuntemuksistaan ja kokemuksistaan. Suru-uutisesta kertoi ensimmäisenä MTV.

Janita Lukkarinen vuonna 2012, kun hän tuli tunnetuksi Big Brother -ohjelmasta.

Omaisilta saatujen tietojen mukaan Janita menehtyi viikko sitten läheistensä ympäröimänä. Pari viikkoa aiemmin, 13. marraskuuta Janita julkaisi sosiaalisessa mediassa viimeisen päivityksensä. Koskettavassa viestissä hän jätti jäähyväiset seuraajilleen ja kiitti saamastaan tuesta. Lukkarinen kommentoi viestissään lyhyesti ”Kiitos kaikille, olette olleet mahtavia”. Hän on kuvassa huonovointisen näköinen ja tekee sormillaan sydän-kuvion.

Janita tuli suomalaisille tutuksi 19-vuotiaana vuonna 2012, kun hän osallistui Big Brother -realitysarjaan. Tuolloin Lukkarinen kertoi haaveilevansa hyvästä urasta, ihanasta perheestä, bilettämisestä ulkomailla ja julkisuudesta sekä silikonirinnoista. Julkisuutta hän saikin, sillä tumma kaunotar viihtyi parrasvaloissa.

Sittemmin Lukkarinen nähtiin muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa. Syöpään sairastumisestaan Janita kertoi sosiaalisessa mediassa 24. heinäkuuta 2019, jolloin hän jo tiesi syövän olevan aggressiivinen.