Mies ajeli Janakkalassa huumepäissään ilman ajokorttia 13. kertaa – varastetussa autossa väärät rekisterikilvet

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Janakkalassa on otettu viime aikoina kiinni monta huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajellutta rattijuoppoa. Viimeisin jäi poliisin kynsiin valtatie 3:lla torstai-iltana 3. joulukuuta.

Ratin takana olikin poliisille entuudestaan tuttu mies. Hän on jäänyt tänä vuonna kiinni kortitta-ajosta 12 kertaa aiemmin. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Ajoneuvoon oli kiinnitetty toisen auton rekisterikilvet. Mies ei ole paikkakuntalainen. Poliisin selvittäessä tapausta paljastui, että miehen käyttämä auto oli anastettu päivää aiemmin. Autonkuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.