Celeste Barber panee somehottiksia halvalla – heruttelukuvat ja -videot saavat nauramaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen koomikko ja näyttelijä Celeste Barber on tullut hyvin suosituksi Instagramissa. Nainen alkoi muutama vuosi sitten saamaan seuraajia huimaa vauhtia, kun hän keksi tehdä huvittavia pilakuvia julkkisten somekuvia matkimalla.

Nyt 38-vuotias Celeste Barber on julkaissut huvittavia videoita, joissa hän matkii erästä fitness-mallia ja suosittua alusvaatemallia Emily Ratajkowskia. Barber yrittää poseerata videoillaan samaan tapaan kuin fitness-kaunorat ja esitellä takapuoltaan kameralle. Ratajkowskia esittäessään Barber kertoo etsivänsä ihostaan punkkeja.

Celeste Barber on myös huvittavassa kuvaparissa kopioinut Jennifer Lopezin tuoreimman In the Morning -singlen kansikuvan. Kansikuva sai paljon kohua aikaiseksi, koska siinä Lopez esiintyi täysin alasti. Omassa kuvassaan Celeste Barberilla on kuitenkin pienet tangat jalassaan kun hän yrittää houkutella sisäistä latinodiivaansa esiin.