Vogue Williams esitteli synnytyksen jälkeisen vartalonsa – negatiivinen palaute yllätti naisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlantilainen malli ja kirjailija Vogue Williams sai hänen miehensä Spencer Matthewsin kanssa tyttären 23. heinäkuuta. Tyttärelle annettiin nimeksi Gigi Margaux. Pariskunnalla on myös kaksivuotias poika Theodore, josta tuli nyt ylpeä isoveli.

Vogue Williams julkaisi maanantaina Instagram-kanavallaan videon, jossa hän näyttää miten itseruskettava vaahto levitetään vartalolle täydellisesti. 34-vuotias nainen esiintyi videolla bikineissään ja osoitti tällä tavalla kuuluvansa niihin julkkisnaisiin, jotka palautuvat raskaudesta ja synnytyksestä hämmentävän nopeasti.

Naisen synnytyksestä oli videon kuvaamisen hetkellä kulunut vasta kuusi viikkoa, mutta naisen vartalo näytti kuitenkin siltä kuin hän ei olisi koskaan raskaana ollutkaan. Tämä aiheutti melkoisen kommenttivyöryn tähdelle. Vogue Williams kertoi saaneensa sosiaalisessa mediassa ihania viestejä paljon, mutta myös paljon negatiivisia ja ilkeitä kommentteja.

Vogue Williams ihmettelee sitä miksi häntä yritetään syyllistää siitä, että hän on palautunut nopeasti raskaudesta. Williamsin mukaan hän ei ole yrittänyt palautua nopeasti vaan se on vain tapahtunut imettämisen ja aktiivisuuden kautta luonnollisesti. Tähti kertoo syövänsä terveellisesti ja monipuolisesti turvatakseen maidontuotannon eikä ole yrittänyt laihduttaa synnytyksen jälkeen.