Britney Spears julkaisi uuden kappaleen – synttäreidensä kunniaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on viime aikoina vihjaillut lopettaneensa toistaiseksi esiintymisen ja musiikin tekemisen. Nyt faneille on kuitenkin tarjoiltu uutta musiikkia laulajalta, ainakin tavallaan.

Britney Spears täytti keskiviikkona 2. joulukuuta 39 vuotta. Sen kunniaksi levy-yhtiö RCA Records on julkaissut tähden ennestään julkaisemattoman Swimming in the Stars -kappaleen. Se on kuultavissa Youtubessa sekä suoratoistopalveluissa ja ostettavissa Variety-lehden mukaan rajoitettuna eränä julkaistuna vinyyliversiona Urban Outfitters -liikkeistä.

Swimming in the Stars nauhoitettiin alun perin Britney Spearsin vuonna 2016 julkaistua Glory-albumia varten, mutta kappale ei päätynyt levylle asti. Tähti paljasti viettäneensä syntymäpäiviä poikaystävänsä Sam Asharin kanssa julkaisemalla heistä yhteiskuvan Instagram-tilillään.