Jennifer Lopez kiistää käyttäneensä Botoxia: ”En ole sellainen ihminen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja poptähti Jennifer Lopez näyttää 51-vuotiaana edelleen vuosikymmeniä nuoremmalta. Nyt tähti on kuitenkin katkaissut siivet huhuilta, joiden mukaan hän olisi turvautunut botoxin apuun. Lopezin mukaan hänet on tosin yritetty saada käyttämään sitä.

Jennifer Lopez kertoo vierailleensa parikymppisenä dermatologilla, joka suositteli hänelle puhdistusaineita sekä aurinkovoiteita ja kehotti aloittamaan niiden käytön heti. Hänen silloinen poikaystävänsä ja tämän lääkäri sen sijaan suosittelivat tähteä ottamaan botoxia. Lopez kieltäytyi, ja toteaa että hänen kasvonsa olisivat todennäköisesti täysin erilaiset nykyään jos hän olisi ottanut botoxia.

– En ole sellainen ihminen. Minulla ei ole mitään botoxia käyttäviä vastaan. Se ei ole vain minun juttuni. Minua kiinnostaa enemmän luonnollinen lähestyminen ihonhoitoon, hiljattain oman JLo Beauty -ihonhoitotuotesarjan lanseerannut Lopez kuvaili Page Six -sivuston mukaan.