Koronarajoitukset iskevät brittihovin jouluun – Prinssi Williamia ei päästetä perheen pariin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on meneillään tiukat rajoitukset koronaviruspandemian vuoksi. Maassa on sallittua viettää joulua ainoastaan kahden muun talouden kesken. Toisin sanoen suuret perhejoulut jäävät tänä vuonna pois myös kuninkaallisesta hovista.

Kuningatar Elisabet harkitsee parhaillaan, kenet hän ottaa joulun viettoon kanssaan. On todennäköistä, että prinssi William vaimoineen ja lapsineen jää pois illalliselta. Heidän lapsensa ovat seitsemän, viisi ja kaksivuotiaita, ja voivat asettaa hovin mukaan 94-vuotiaan kuningattaren ja hänen 99-vuotiaan puolisonsa vaaraan.

Tämä järjestely antaisi mahdollisuuden siihen, että prinssi Williamin perhe voisi viettää joulua Kate Middletonin vanhempien luona. Hovin väki tapaa kuitenkin Tapaninpäivänä, jolloin he viettävät ulkoilupäivää 30 hengen ryhmässä. Koronavirusrajoitukset määrittelevät myös kuninkaallisten joulua vahvasti, Daily Mail uutisoi.