Meghan Markle sai keskenemenon: ”Tiesin menettäväni toisen lapseni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meghan Marklen ja prinssi Harryn vuosi 2020 on ollut myllerrysten täyttämä. Alkuvuodesta pariskunta vetäytyi kuninkaallisista rooleistaan kohun saattelemana. Nyt Markle on avautunut heitä kesällä kohdanneesta tragediasta.

Meghan Markle paljasti New York Times -lehteen kirjoittamassaan artikkelissa saaneensa heinäkuussa keskenmenon. Hän oli tuntenut eräänä aamuna voimakkaita kramppeja pidellessään poikaansa Archieta sylissä. Suru-uutinen vahvistui myöhemmin sairaalassa.

– Tunsin terävän krampin. Valahdin lattialle Archie sylissäni, hyräillen kehtolaulua pitääkseni meidät molemmat rauhallisina. Hyväntuulinen melodia loi vahvan kontrastin siihen tunteeseen, että jokin oli pielessä. Pidellessäni esikoistani sylissäni tiesin menettäväni toisen lapseni, Meghan Markle kirjoitti.

Markle kuvaili lapsen menettämistä lähes kestämättömäksi suruksi. Hänen mukaansa asiasta puhutaan harvoin, vaikka moni on joutunut sen kokemaan. Tuskasta huolimatta Markle yritti esiintyä julkisuudessa, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.