Rosanna Kuljun sydänoperaatio onnistui: ”Kaikki meni hyvin vaikka aamulla itkin”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsin Haaparannasta kotoisin oleva Rosanna Kulju paljasti taannoin kärsivänsä vaikeista rytmihäiriöistä. Nyt tähdelle on tehty sydämen katetriablaatio ja nainen on päivittänyt kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan suoraan sairaalasängyltä.

– Täällä oon vielä sairaalassa aamuisen toimenpiteen jälkeen. Kaikki meni hyvin vaikka aamulla itkin ja tärisin jännityksestä salissa, Kulju kertoo tunnelmista ennen leikkaussaliin pääsyä.

Toimenpide oli kestänyt kokonaisuudessaan noin kolme tuntia ja se tehtiin ilman nukutusta paikallispuudutuksessa. Nyt rytmihäiriöiden tulisi Rosanna Kuljun osalta olla historiaa, mistä nainen onkin hyvin innoissaan.

– Mikään ei varsinaisesti sattunut. Se, kun sydämelle annettiin vauhtia oli epämiellyttävää mutta ei sattunut. Myös se oikoradan sulku poltteli jännittävällä vaikeasti selitettävällä tavalla, Kulju kuvaili Instagram-julkaisussaan toimenpiteen kulkua.

Miss Helsinki -kilpailuorganisaatiota itse pyörittävä Rosanna Kulju on nyt sanojensa mukaan valmiina kohti uusia seikkailuja. Koronakesä on kuitenkin vaikuttanut yrittäjänä toimivan Kuljun työkuvioihin siten, että Miss Helsinki -kilpailu on joutunut pitämään tänä vuonna välivuotta.