Reese Witherspoon aneli tyttärensä yhteiskuvaan – ja se kannatti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Viime vuosina erityistä huomiota on alkanut saamaan myös naisen tytär, joka muistuttaa hyvin paljon äitiään ulkonäkönsä puolesta.

Reese Witherspoonin tytär Ava Philippe muistuttaa huomattavan paljon äitiään. Taannoin 21-vuotias Ava Philippe värjäsikin hiuksensa pinkiksi erottuakseen äidistään, mutta on jälleen palannut takaisin vaaleisiin kutreihinsa. Nyt tytär on suostunut 44-vuotiaan äitinsä kanssa yhteiskuvaan, jossa he näyttävät jälleen olevan kuin kaksi marjaa.

Reese Witherspoon kertoi julkaisemansa kuvan yhteydessä joutuneensa anelemaan tyttärensä kuvaan, jossa he pukeutuivat samanlaisiin jouluisiin villapaitoihin. Samanlaiset paidat yllään kaksikko näyttää jälleen kerran hyvin paljon toisiltaan. Tytär näyttää äidiltään kasvonpiirteiltään, minkä lisäksi hänen vaaleat hiuksensa ja samanlainen meikki punaisine huulineen lisäävät vaikutelmaa siitä, että kyseessä olisikin äidin ja tyttären sijaan kaksoset.