Rita Ora unohti seurustelleensa Rob Kardashianin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on elänyt sinkkunaisen elämää jo jonkin aikaa. Juuri 30 vuotta täyttänyt kaunotar on tapaillut miehiä ja toisinaan seurustellutkin, mutta naisen suhteet eivät ole vielä toistaiseksi olleet pitkäaikaisia.

Rita Ora oli muistellut tuoreessa haastattelussaan rakkauselämänsä eri vaiheita. Kun häneltä oli kysytty hänen suhdettaan realitytähti Rob Kardashianiin, laulaja oli yllättynyt. Hän ei ollut enää edes muistanut seurustelleensa Kardashianin kanssa, koska suhteesta oli kulunut aikaa jo kahdeksan vuotta.

– Suhteemme oli aika lyhyt. Olin niin nuori, mutta se oli mahtavaa ja todella hauskaa luulisin. Se on ainut asia, jonka siitä muistan, Rita Ora kuvaili People-sivuston mukaan.

Rita Ora on melko usein yhdistetty toisiin miespuolisiin julkkiksiin. Oran mukaan tämä johtuu siitä, että heihin on niin helppo tutustua julkkispiireissä pyöriessä. Lukuisia treffikumppaneitaan Ora kommentoi toteamalla, että hän ei ole mikään nero rakkaudessa.