Steve Jobsin tytär debytoi mallina – upea kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teknologiajätti Applen edesmenneellä perustajalla ja toimitusjohtajalla, Steve Jobsilla on neljä lasta. Heistä nuorin, 22-vuotias Eve Jobs, on luomassa uraa mallina.

Eve Jobsin debyytti mallina tapahtui kosmetiikkayritys Glossierin tuoreessa mainoskampanjassa. Instagramissakin jaetuissa kuvissa hänet nähdään vaahtokylvyssä viinilasin kanssa, esitellen samalla Glossierin tuotteita. Kampanjassa nähdään myös Euphoria-tähti Sydney Sweeney ja RuPaul’s Drag Racesta tuttu Naomi Smalls.

Eve Jobs opiskelee arvostetussa Stanfordin yliopistossa. Samaisessa opinahjossa opiskelivat aikoinaan myös hänen isänsä ja äitinsä Laurene Powell Jobs. Eve Jobs tunnetaan myös intohimoisena hevosharrastajana ja menestyksekkäänä esteratsastajana.