Mies yritti murtautua Kylie Jennerin kotiin – tähti vaatii nyt lähestymiskieltoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-tähti Kylie Jenner on joutunut pelottaviin tilanteisiin vainoajaksi epäillyn miehen vuoksi. Mies yritti tunkeutua Jennerin kotiin, ja nyt tähti on kääntynyt oikeuden puoleen tehdäkseen siitä lopun.

Justin Bergquist oli ensin murtautunut Kylie Jennerin naapurustossa sijainneeseen kotiin varastamatta mitään. Myöhemmin Bergquist palasi asuinalueelle ja yritti päästä tähden kodin aitojen sisäpuolelle, ennen kuin vartijat pysäyttivät hänet. Hän kertoi halunneensa tavata Jennerin.

Mies pidätettiin ensimmäisestä tapauksesta murtovarkaudesta syytettynä. Hänen epäillään murtautuneen Kylie Jennerin naapurin kotiin luultuaan tähden asuvan siellä. Jenner on sittemmin hakenut Bergquistille oikeusteitse lähestymiskieltoa, uutisoi TMZ.