12-vuotias varasti Range Roverin – ajoi seitsemänvuotiaan serkkunsa kanssa 200 kilometriä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkin Queensissa asuvaa 12-vuotiasta poikaa saattaa odottaa tavallista pidempi kotiaresti. Hän varasti vanhempiensa Range Rover -maastoauton ja lähti sillä pitkälle huviajelulle 7-vuotiaan serkkunsa kanssa. Pojan ja tytön huviajelu kesti yhteensä viisi tuntia.

Valvontakameran videon paljasti serkusten varastaneen auton, ja poliisit hälytettiin heidän perään pian lähtönsä jälkeen. Virkavalta tavoitti lapset New Jerseyhin johtavalta Verrazzanon sillalta pari tuntia myöhemmin. Varastetun ajoneuvon vauhti kuitenkin kiihtyi eivätkä poliisin väläytettyä valojaan, eivätkä poliisit halunneet CBS-uutissivuston mukaan riskeerata lasten henkiä lähtemällä takaa-ajoon.

Tunteja myöhemmin poika oli yrittänyt käyttää isänsä luottokorttia ostaakseen keksejä New Jerseyn ja Delawaren osavaltion rajalla sijaitsevalta huoltoasemalta. Poliisi sai lapset kiinni pian tämän jälkeen. Matkaa New Yorkin Queensista New Jerseyn ja Delawaren rajalle on noin 200 kilometriä.

Lapset ovat sittemmin pääseet turvallisesti perheidensä luokse. Tapauksesta ei tulla nostamaan rikossyytteitä. Pojan eno Joe Gangaram kertoo olevansa kiitollinen poliisin tekemästä hyvästä työstä, eikö hänellä ole hajuakaan kuinka lapsi oli oppinut ajamaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.