Näinkö syntyy virheetön meikkipohja? Tuotteiden määrä tuntuu naurettavalta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on paljon hyödyllisiä videoita, joiden avulla moni meikkaaja voi teroittaa omia taitojaan ja oppia uutta. Etenkin vasta-alkajat oman elämänsä meikkitaiteilijat oppivat monia hyödyllisiä niksejä meikkitutoriaalien avulla.

Nyt Instagramissa on hämmästyttänyt video, jossa nähdään miten kauniille nuorelle naiselle loihditaan virheetön meikkipohja. Lopputulos todella on virheetön ja melko kauniskin, mutta siihen käytettyjen tuotteiden määrä on saanut monet yllättymään.

Videolla nähdään miten maskeeraaja peittää asiakkaansa ihon hämmentävän paksuilla kerroksilla hyvin peittäviä meikkivoiteita ja peiteaineita. Naisen iho on jo luonnostaan todella hyvä, minkä vuoksi moni kommentoija onkin ollut sitä mieltä, että ammattilainen on aivan turhaan käyttänyt niin paljon tuotteita. Video on tuntunut osan mielestä lähes koomiselta, koska tuotteiden määrä tuntuu niin järjettömältä.