Pasha Pozdnyakovan kurvit estivät takin kiinni saamisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänen seuraajiensa määrä ylitti taannoin Instagramissa miljoonan seuraajan rajapyykin.

Helsinkiläistynyt kaunotar on nyt esitellyt leuatloksauttavan valtavaa poveaan somekuvassaan, jossa hän seisoskelee laiturilla. Nuori kaunotar valittelee miten kylmä hänellä on, mutta samaan aikaan hänen jättimäinen povensa estää takin saamisen kiinni ainakin ilman poikkeustoimia.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.