Taylor Ross biksuissa – lomakuva sekoittaa pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Koronakaranteenin aikana Taylor Ross joutui viihdyttämään someseuraajiaan lähinnä arkistokuvilla, mutta viime viikkoina hän on esitellyt myös tuoreempia kuviaan. Nyt upea kaunotar poseeraa niukoissa vaaleanpunaisissa bikineissä Yhdysvalloissa Floridan Juno Beachin kaupungissa.

Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.