Hämmentävä näky asuntoesittelyssä – keittiöstä paljastui salakäytävä

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myytävissä ja vuokrattavissa kodeissa ilmenee toisinaan erikoisiakin sisustus- sekä pohjaratkaisuja, jotka eivät käy ilmi asuntoilmoitusten kuvista. Harva osaisi silti odottaa löytävänsä asunnon keittiöstä salakäytävää.

Twitter-käyttäjä Jamie Wilkes oli vieraillut taannoin ikimuistoisessa asuntonäytössä, jota hän ei voinut olla esittelemättä myös seuraajilleen. Wilkesin jakamalla videolla hän esitteli kodin keittiön pohjaratkaisua, jota voisi saattaisi kuvailla vähintäänkin hämmentäväksi.

Päällisin puolin normaalin näköisen keittiön työtason alta paljastui piilotettu kulkureitti erillisiin rappusiin. Ne puolestaan johtivat ulos kodista takaoven kautta. Keittiöstä paljastunut salareitti herätti viraalivideota kommenteissa Twitter-käyttäjissä sekä ihastusta että järkytystä.