Miss Universum lähes alastomana käärmeen kanssa – miestenlehden kuva sykähdyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on koko kesän aikana hemmotellut seuraajiaan sosiaalisessa mediassa näyttävillä kuvilla. Nainen on säästellyt upeita kuvia myös syksyn varalle ja alkanut nyt ripottelemaan vanhempia bikinikuvia Instagram-kanavalleen.

Olivia Culpo julkaisi hänen 4,7 miljoonan seuraajansa iloksi näyttäviä kuvia, jotka on otettu Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroa varten. Nainen on koonnut kuvakollaasiin hänen suosikkikuviaan ja nostalgisia hetkiä, joita hän tulee vaalimaan vielä pitkään.

Yhdessä upeimmista kuvista 28-vuotias mallikaunotar poseeraa näyttävän käärmeen kanssa. Kuvassa tähdellä on vain bikinien alaosa yllään. Käärme on luikerrellut pitkin naisen vartaloa niin, että se toimii samalla suojana Olivia Culpon rinnoille.