Solar Sound Festival 2021 julkisti esiintyjiä – Antti Tuisku päätähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin poptähti Antti Tuisku esiintyy ensi kesänä Seinäjoen Solar Soundissa. Uusi tapahtuma-alue kasvattaa festarin päiväkohtaisen yleisökapasiteetin 12 000 kävijään. Solar Sound järjestetään ensi kesänä 23. – 24. heinäkuuta. Tapahtuma odottaa yhteensä 20 000 kävijää.

Elektronisen ja hiphop-musiikin kaupunkifestari Solar Sound Festival on nyt julkaissut ensimmäiset artistinsa. Tapahtuma järjestetään uudella festivaalialueella Seinäjoen Kirkkokadulla, jossa esiintyvät muun muassa Antti Tuisku, Teflon Brothers sekä Anna Abreu. Lisää artisteja julkaistaan alkuvuodesta 2021.

– Vuoden tauon jälkeen lähdemme erittäin hyvissä tunnelmissa rakentamaan kahdeksatta Solar Soundia Seinäjoelle. Ensi kesänä Solar Soundin historiassa käännetään uusi sivu. Festivaalialue siirtyy kokonaisuudessaan Lakeuden puiston puoleiseen päätyyn Kirkkokatua ja alue suunnitellaankin nyt täysin puhtaalta pöydältä uudelleen lukuisine upeine yksityiskohtineen, promoottori Tommi Mäki kertoo.