Vanderpump Rules -sarja kriisissä – Jax ja Brittany eivät enää palaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelmassa seurataan huippuravintoloiden henkilökunnan elämää Los Angelesin West Hollywoodissa. Yksi sarjan suosituimmista henkilöistä on Jax Taylor, joka odottaa tällä hetkellä perheenlisäystä vaimonsa Brittany Cartwrightin kanssa. Nyt pariskunta on kuitenkin vahvistanut tiedon siitä, että he eivät ole enää palaamassa sarjaan.

Tällä hetkellä neljä Vanderpump Rules -sarjasta tutuksi tullutta pariskuntaa odottaa esikoistaan. Näistä pariskunnista Jaxin ja Brittanyn lisäksi Stassi Schroeder puolisonsa kanssa on erotettu sarjasta jo aiemmin keväällä. Jax ja Brittany ovat antaneet sosiaalisessa mediassa ymmärtää, että päätös sarjasta lähtemiseen olisi ollut osittain heidän, mutta TMZ-sivuston lähteiden mukaan heidät on erotettu sarjan tähtikaartista.

Vanderpump Rules -sarjan tulevaisuus on tällä hetkellä epävarma. Suosittua realitysarjaa tullaan varmasti tavalla tai toisella jatkamaan useiden uusien päätähtien kera, mutta tällä hetkellä sen kuvaaminen on kuitenkin mahdotonta. Vanderpump Rules -sarjan pääasiallisena kuvauspaikkana toimiva SUR-ravintola on tällä hetkellä koronaviruksen vuoksi suljettuna.