Wonder Womanin jatko-osa siirtyi – ensi-ilta joulupäivänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien muiden elokuvien tavoin myös Wonder Womanin odotetun jatko-osan ensi-iltaa on päätetty siirtää jo useita kertoja. Fanien onneksi julkaisu ei kuitenkaan näillä näkymin siirry ensi vuoteen saakka.

Wonder Woman 1984 -elokuvan oli alun perin määrä saada ensi-iltansa 5. kesäkuuta 2020. Useiden siirtojen jälkeen elokuvan ensi-illaksi kaavaillaan Suomessa joulupäivää, eli 25. joulukuuta. Yhdysvalloissa elokuvan on määrä päätyä teattereihin 16. joulukuuta. Warner Bros -yhtiön mukaan elokuvaa ei haluta julkaista ainoastaan suoratoistona.

– Kun aloimme Wonder Woman 1984:lle vihreää valoa, halusimme esittää sen isolta kankaalta. Voimme iloksemme ilmoittaa ensi-illan olevan 14. elokuuta. Toivomme maailman olevan turvallisempi ja terveempi paikka siihen mennessä, Warner Bros Pictures Groupin puheenjohtaja Toby Emmerich kuvaili elokuvan siirtyessä ensimmäisen kerran.

Uuden Wondar Womanin päärooleissa nähdään Gal Gadot, Kristen Wiig, Chris Pine ja Pedro Pascal. Ensimmäisen osan tavoin elokuvan on ohjannut Patty Jenkins.