Chrissy Teigen riisui somekuvaan – fanit ihastelevat upeaa vartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja kirjailijana tunnettu Chrissy Teigen odotti kolmatta lastaan muusikko John Legendin kanssa. Perheeseen oli määrä syntyä toinen poika, mutta vanhemmat ilmoittivat taannoin hyvin surullisia uutisia siitä, että Chrissy Teigen oli saanut keskiraskauden keskenmenon.

Suruajan vuoksi Teigen hiljeni sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hän on vähitellen palannut takaisin päivittämään kuulumisiaan. 35-vuotias Chrissy Teigen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan ilahduttavan kuvan, jossa hän suukottelee isoa villakoiraa istuessaan lattialla alusvaatteet yllään.

Chrissy Teigen on saanut seuraajiltaan paljon ylistystä siitä, että hän on julkaissut itsestään niin aidon tilannekuvan. Moni on pitänyt ihailtavana sitä, että naisella on ihan tavalliset alusvaatteet yllään, hän ei poseeraa kameralle tai mieti vartalolleen imartelevinta asentoa.