George Clooney paljasti: Leikkaa itse omat hiuksensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti George Clooneyltä ei rahaa puutu, ja taannoin hän jopa kertoi lahoittaneensa 14 miljoonaa dollaria lähimmille ystävilleen. Nyt näyttelijä on kuitenkin tehnyt hieman toisenlaisen yllättävän paljastuksen. Parturissa käyntiin hänellä ei nimittäin kulu rahaa.

Varakkuudenstaan huolimatta George Clooney kertoo leikkaavansa itse omat hiuksensa. Tähden mukaan omatoiminen parturointi on jatkunut jo vuosikymmenten ajan. Tähden mukaan hän käyttää kotiparturointiin Yhdysvaltojen Ostos-TV:stä tuttua Flowbee-nimistä laitetta, jonka sisäänrakennettu imuri imee leikatut hiukset sisäänsä.

– Olen leikannut omat hiukseni 25 vuoden ajan. Hiukseni ovat kuin olkia, erittäin helppoa leikata. Ei siinä pysty tekemään kovinkaan paljon virheitä, George Clooney paljasti CBS Sunday Morning -ohjelman tuoreessa haastattelussa.