Esikoistaan odottava Mandy Moore suree koiransa menehtymistä: ”Olit ensirakkauteni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

This Is Us -hittisarjassa näytellyt laulaja Mandy Moore odottaa aviomiehensä Taylor Goldsmithin kanssa perheenlisäystä. Esikoista odottava Moore on elänyt syksyllä hyvin onnellista aikaa elämässään, mutta nyt naisen rakas lemmikki menehtyi äkillisesti.

Mandy Moore ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan surullisen uutisen, jossa hän kertoi 13-vuotiaan koiransa Jonin menehtymisestä. ”Olit paras ystäväni ja ensirakkauteni”, nainen kuvailee suhdettaan Jonin kanssa. Mandy Moore pelasti Jonin eläinsuojasta kun koira oli vasta pieni pentu. Siitä lähtien Mandy Mooren ja Jonin perhe on kasvanut toisella koiralla, kissoilla ja aviomiehellä.

Joni oli toipumassa leikkauksesta ja voi suhteellisen hyvin, kunnes koiran tila oli äkillisesti mennyt huonompaan suuntaan eräänä iltana. Mandy Moore oli tiennyt heti, että nyt Jonin tila on vakava, kun herkkusuulle ei ollutkaan ruoka maittanut normaaliin tapaan. 36-vuotias näyttelijä kertoo suloisen kuvakollaasin kera tulevansa aina rakastamaan ja ikävöimään Joni-koiraansa.