Popkaunotar laihdutti 11 kiloa – esitteli uutta vartaloaan biksuissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyrmäävän upea Jessie James Decker on laulaja ja perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut aviomiehensä Eric Deckerin kanssa. Nuorimman lapsen syntymän jälkeen nainen on keskittynyt jälleen hyvinvointiin ja laihduttanut kuntoilun ja terveellisen ruokavalion avulla 11 kiloa.

James Decker on ollut todella ylpeä saavutuksistaan ja esittelikin nyt vartaloaan upeassa bikinikuvassa. Kuvassa 32-vuotias nainen esittelee etenkin treenattua takapuoltaan punaisessa uima-asussa. ”Ottakaa vitamiininne, juokaa kahvinne, kyykätkää ja tehkää tästä päivästä merkityksellinen”, Decker kehottaa kuvatekstissään.

Jessie James Decker on aiemmin todennut, että kuntoilu on hänelle todellista pakkopullaa ja hän kokee jopa vihaavansa treenaamista. Decker on kertonut olevansa juuri sellainen liikkuja, joka katsoo jatkuvasti kelloja ja toivoo koko suorituksen olevan jo ohi. Siitä huolimatta hän on kuitenkin ymmärtänyt, että halutessaan vahvan vartalon hänen täytyy ylläpitää sitä kuntoilemalla ja tekemällä lihasten eteen töitä.