Lottie Moss haluaa käyttää filttereitä videopuheluissa: ”Miesten mielestä se on huijaamista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on lähtenyt seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Lottie Moss paljasti hetki sitten olevansa panseksuaalinen, minkä vuoksi hänen rakastamiensa ihmisten sukupuolella ei ole mitään merkitystä.

Nyt 22-vuotias Lottie Moss on julkaissut sarjan näyttäviä kasvokuvia, joissa naisella on upea roosan sävyissä hehkuva meikki kasvoillaan. Kuvatekstissään hän kuitenkin manaa miesten käytöstä.

– Etenkin miehet luulevat saavansa kertoa kuvafilttereitä käyttäville naisille Facetime-puhelun aikana, että filtterien käyttäminen on huijaamista. Hankkikaa elämä, olette kaikki tylsiä, Lottie Moss kommentoi Instagramissaan.

Lottie Moss piti taannoin noin 320.000 tuhannelle fanilleen Instagramissa livesession, jonka aikana hän vastasi katsojien lähettämiin kysymyksiin. Eräs fani kysyi naiselta, että alkaisiko hän ikinä tapailemaan naista. Tähän Lottie Moss vastasi kyllä.