Sara Sieppi julkaisi suihkukuvansa – kaipaa takaisin Balille

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Missikaunottarena tunnettu Sara Sieppi rakastaa matkustelua. Tämän vuoden aikana se on kuitenkin ollut mahdotonta valloillaan olevan koronaepidempian vuoksi. Koronavirus ei tosin ole estänyt kaikkia sometähtiä matkustamasta etelän lämpöön, mutta Sieppi on noudattanut annettuja rajoituksia ja pysytellyt Suomessa.

Sara Sieppi on kaivannut matkustelemista ja muisteleekin nyt Instagram-kanavallaan mennyttä Indonesian ja Balin matkaansa. Nainen on seikkaillut Balilla useampaan otteeseen ja kierrellyt tunnettuja nähtävyyksiä ja upeita hiekkarantoja.

Nainen on yöpynyt Balin matkoillaan aina todella upeissa lomakohteissa, jotka ovat olleet erityisesti niiden näyttävyyden vuoksi monien sometähtien suosiossa. ”Kun päivällä ja ajalla ei ollut merkitystä”, Sara Sieppi kommentoi lomakuviaan, joissa nainen nautiskelee auringosta bikineissään.