Travis Scott tahkoaa valtavia summia – tienaa tänä vuonna jopa 100 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Travis Scott on hiphop-tähti, mutta suurin osa hänen tuloistaan on peräisin jostain muusta kuin musiikista. Merkittävä osa Kylie Jennerin on-off -poikaystävänäkin tunnetun tähden tuloista on rahakkaiden brändisopimusten ansiota.

Travis Scott on Forbes-talouslehden mukaan tienaamassa hyvää vauhtia tänä vuonna jopa 100 miljoonaa dollaria. Hän ansaitsee noin 10 miljoonaa dollaria vuodessa Nike-sopimuksensa ansiosta ja tahkosi 20 miljoonaa dollaria Epic-peliyhtiön kanssa tehdystä diilistä, jonka myötä hänet nähtiin esiintymässä huippusuositussa Fortnite-pelissä.

Scott on solminut viime aikoina rahakkaita sopimuksia myös muun muassa McDonald’s -pikaruokaketjun ja Playstationin kanssa. Parhaillaan ensi vuonna ilmestyväksi kaavailtua Utopia-albumiaan työstävää tähteä kuvaillaankin Forbes-lehdessä yhdysvaltalaisten yhtiöiden ikiomaksi brändikuiskaajaksi.