Tamperelaiset hieraisivat silmiään – hotelli Ilveksen kyljessä ihastuttava tervehdys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ikoninen maamerkki, Original Sokos Hotel Ilves, oli tänään sunnuntaina viimeistä päivää auki ennen kiinteistön perusteellista peruskorjausta. Tämän hetken tietojen mukaan korjaustyöt kestävät jopa vuoden ajan, kun hotellin kaikki huoneet sekä aula-, kokous- ja ravintolatiloja uudistetaan. Avajaisia on määrä juhlia joulukuussa 2021.

Tänään tamperelaiset saivat jäähyväisten merkiksi hieraista silmiään, kun hotellin seinään ilmestyi valtavan kokoinen sydän. Se oli tehty sammuttamalla hotellihuoneista valot tarkoin valittuja 22 huonetta lukuunottamatta. Huoneiden valot muodostivat suuren tervehdyksen kaupunkilaisille. Vuonna 1986 avatussa hotelli Ilveksessä on 336 hotellihuonetta, viisi ravintolaa, yhdeksän kokoustilaa, Ballroom-juhlasali sekä useita saunaosastoja.

Kuva: Mika Yli-Jyrä