Koira roikkui kolmannen kerroksen ikkunasta – pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimillä on toisinaan tapana päätyä paikkoihin, joihin ne eivät kuulu. Joskus kuonon tunkeminen vääriin paikkoihin voi johtaa jopa vaaratilanteisiin, kuten taannoin Filippiinien Manilassa.

Manilassa todistettiin 25. marraskuuta veret seisauttavaa tilannetta paikallisen koiran roikkuessa kerrostalon kolmannen kerroksen ikkunasta. Eläimen kerrotaan olleen kiipelissä jopa lähes 20 minuutin ajan. Lopulta apujoukot riensivät koiran apuun.

Paikallisen majoituspalvelu Urban Decan työntekijät pystyttivät rakennuksen seinää vasten tikkaat. Yksi heistä nousi niitä pitkin ylös ja onnistui pelastamaan pulaan joutuneen koiran. Dramaattinen pelastusoperaatio ikuistettiin viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.